skip to Main Content

Hvorfor SPINAL balance?

Historien om en guldfisk

Oprindeligt opstod livet i vandet, og en del af teorien bag spinalbalancemaskinen er skånsomt at gengive den naturlige bevægelse, som vi kender fra måden fx en guldfisk svømmer på. Dvs. gengive en bevægelse, vores ryg oprindeligt er designet til at bevæge sig med, før vi som race udviklede os til landdyr og til sidst rejste os op og gik.

Det handler om en blidt svajende bevægelse af ryggen, der starter helt nede i bækkenet. Den har nemlig vist sig at virke naturligt afbalancerende på hele vores system, idet bevægelsen aktiverer lymfesystemet og pumper spinal-væsken i rygsøjlen

Om os og vores vision

Spinal Balance er distributør for HTE der producerer helse-produkter, hvor især Spinal Balance maskinen, Sun Ancon SDM-888, har vores fokus. Dette udstyr til helkropsmassage kaldes originalt ”The Chi-machine” for dens evne til at fremkalde kuldegysning over hele kroppen. Vi vejleder, sælger og servicerer maskinerne.

Spinal Balance maskinen fjerner ophobninger i kroppen ved at aktivere lymfesystemet og pumpe spinal-væsken i rygsøjlen. Dette uanset om det er stoffer opstået på grund af stress, hævede lemmer, podagra eller kolesterolaflejringer.

Derfor er vores slogan: Vi forlænger dit sunde liv – altså perioden før kroppen får så mange skavanker at vi ikke længere kan betegnes som raske. I de flestes tilfælde forlænges det sunde liv i årene fra pensionsalderen, men man bør ikke vente med starte med at bruge Spinal Balance maskinen.

Case Study: Podagra

Morten Burkal

Morten lider af podagra, men ved at tage medicin kunne han godt spise for eksempel lidt broccoli uden at få for mange smerter.

Morten bruger nu Spinal Balance maskinen, og selvom han er stoppet med medicinen, kunne han nu både spise røde bøffer og store mængder broccoli.

I 2019 var Morten på ferie, og her kunne han ikke bruge Spinal Balance maskinen i en uge – og maden under ferien gjorde at smerterne kom. Medicinen var nødvendig for at få bugt med de krystaller som var blevet dannet, hvorefter at Morten kunne stoppe med medicinen igen.

Udover at Morten er smertefri, så føler han også at han har fået meget mere energi efter at han er startet med at bruge Spinal Balance maskinen
.

Personen bag Spinal Balance

Bent Svanholm – Direktør for Spinal Balance
Bent blev for 16 år siden kureret for lymfødem i armene efter en kombination af stress og overbelastning af muskler. Spinal Balance maskinen fjernede alle symptomer. Bent ønsker, at andre også skal få det bedre.

Tlf. 60 19 63 15
bent@spinalbalance.dk

Back To Top